ENTRANTS


Hi ha menjars que, per si sols, són capaços d'animar la conversa al voltant d'una taula.  En aquest sentit, són uns clàssics (...)
Musclos al roquefort

Al cap d'anys de maldar a la cuina, amb èxits i fracassos, tot sigui dit, hem acabat arribant, en la nostra particular filosofia dels fogons, (...)
Musclos al vapor

Sovint, essent com som, éssers complexos, en un món encara més complex, la senzillesa ens desconcerta.  Sovint, la confonem (...)
Musclos a la catalana 

Atenció!  Posem-nos la barretina!  Que l'estelada onegi al balcó!  Que sonin les havaneres de Calella!  Que no sigui estalviat cap pronom feble!  Diumenge passat, vam (...)




Terrina de truites de riu

Una de les dèries dels de casa, quan hem tingut convidats, sempre ha estat enllestir el màxim de feina el dia abans.  No se sap per quina raó, però (...)



Piruletes de formatge

Avui us explicarem el nostre intent amb una recepta de la Carme Ruscalleda que vam veure per televisió:  les (...)