SEGONS


Avui, peix!
Més ben dit, ahir, vam fer peix:  gall amb pasta de full.  La recepta, de fet, és amb llenguado i així l'hem fet altres vegades, (...)
Goulash

Diumenge, vam tenir convidats.  Ningú de compromís, bàsicament, unes estimades tietes.  Però, amb compromís o sense, a la cuina, a tothom li agrada quedar bé. (...)
Calamars farcits

A jutjar per l'afecció que, a la cuina, tenim a farcir coses, diríem que la nostra cuina tolera molt malament els buits, les cavitats, les vacuïtats, o simplement, (...)
Sardines de la costa amb tomàquets fregits

Menys curades que els civils (arengades), les sardines de la costa són també sardines conservades en salmorra, a la manera de tota la vida, la d'abans dels (...)
Pollastre farcit

El pollastre, en altre temps una menja de festa grossa, avui és un producte vanalitzat pels (...)
Filet de bou amb salsa de formatge de cabra i ginebró 

Què passa si un dia vols fer aquell extraordinari plat de filet de bou amb salsa de formatge de cabra i (...)

El poble, en un exercici d'atàvica lucidesa, sempre ha tingut el saludable costum de fer escarni del (...)





Estofat de cua de bou (o vedella) amb escamarlans

Diumenge passat vam tenir uns estimats cosins a dinar a casa i això ens va venir al pèl per recuperar (...)